Thursday, January 27, 2011

Google Malaysia mencari pekerja...

Seperti yang diketahui, enjin carian terbesar dunia, Google dah buka cawangan pejabat terbaru di Malaysia hari Rabu haritu, kalau tak silapla.

Baca lanjut di SINI.

Sebelum ni, di Asia, Google dah ada pejabat di Singapura dan Korea Selatan.

Jadi, pejabat baru Google Malaysia tengah duk cari pekerja/staff. Sesape yang rasa macam teringin nak keje dan ada kelayakan bidang-bidang IT dan ada seangkatan dengannya, bolehle jenguk-jenguk kat www.google.com.my/jobs.

Mana tau kut-kut ada rezeki nak keje kat situ kan.

16 comments:

lydzar said...

dorang carik level manager...huhu ai tak layak lagiiiii

azzey said...

Rezeki masing2 kan amirah...:)

Sharinginfoz said...

apa lagi apply

Hanis MY said...

wah dah buka kat mesia...akak takmo apply ke?

amirah said...

hahaha..sesungguhnya memang sgt tak layakkk..

DKosongLapan said...

kene mintak niii...

P/S: terjumpe blog mike ni kat Sharinginfoz

man yusoef said...

wah!!!...adakah opis nyer meriah spt opis google utama...huh..syok la

Azza Firza said...

tak sabar nak keje kat google, hahaha, nasib baik masih pelajar, kalau idak, dah lama nak serang opis google tau, eheh

Proud Mama's Dairy said...

nak jadi tukang bancuh teh tapi gajimanager boleh!? hhehe..

Lady of Leisure said...

wah siapa tgh cari keje boleh la cuba apply kan.. :)

amirah said...

d08 : mintak jgn tk mintak..

man :kalaulah opis yg ni pun semeriah opis besar dia, memang dasatlahhh..hehehe

azza : jgn risau, sure ada org keluar punya sebab stress..nak kena check blogger.com..hehe..

Proud mama : saya pun ghase nak aplly jugak position tu..jgn rebut ek..hahaha..

lady : inilah peluang nya..MNC ni nanti rasanya

wahida said...

saya buta IT...x layak apply..hehehe...

nur said...

wah ada cawangan.. bagus tu..

entry untuk anda ni: http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/dua-ayat-je-tapi-4-komen-tu.html

Heidi Shafiq said...

budak robotik die amik?

ape? tak amik?

menangis..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

menarik nie..ramai yg takde kjer la nie huhuhu

salam ziarah..sy folo blog ini

Kancilbiru said...

ish besaq sangat company tu...tak layak kot..ekekkee