Thursday, December 09, 2010

Kagum Dengan Blogger Tegar

Yela, sungguhla kagum dengan blogger-blogger yang dapat update entri dengan berdisplin tiap-tiap hari dan dapat habiskan masa depan komputer/laptop. Buat entri yang berinformatif pulak tu. Memang kagum mabeles.

Macamana ye orang lain buat?Saya tak sempat. Nak update pub tak sempat. Kadang-kadang sehari suntuk cuma dapat blogwalking je. Itu pun blogwalking untuk blog-blog yang sedia ada kat bloglist. Nak blogwalking kat blog lain dengan displin belum lagi.

Bila kat rumah, lagilah, kena ambik masa yang sesuai untuk online dan update blog. Nak buat kerja rumah lagi, masak sikit. Tang mana nak curi masa dah taktau dah.

Mungkin lepas ni, bila ada idea je, terus tulis walaupun sikit. Lepas tu, baru kembang-kembangkan idea tu. Takpun mungkin boleh dapat idea dari blog-blog lain sedikit sebanyak dan buat entri kita sendiri.

; P


11 comments:

nur said...

amirah.. idea datang je tulis terus.. leh jadi macam Ben Ashaari.
ALL IN ONE
nanti ada la rezeki BE untukmu.. tungguuu

Hanis MY said...

salam kenal, sy pun kadang2 busy tak sempat update tapi asal ada masa jek mesti jenguk blog hehe.. ganbatte ne!

Hanis MY said...

haa familiar eh. adakah kita pernah jumpa? excited ni mungkin jejak kasih..hehe...thanks sudi kunjung juga ke blog..

Anamarza said...

Amie, akak pun tak de masa mana jugak nak update blog ade jer yg jeles kalau akak duk ngadap laptop, mintak air la, mintak itu la ini la, macam2 la

fiza said...

Samalah kita. Kat office jer bley berblog, kat umah tak der berukband. Kekadang time lunch fiza buat entry.

Sharinginfoz said...

suka share dengan readers...

lydzar said...

yg informatif tu biasanya entry pendek, ringkas dan padat..

boleh berlatih buat mcm tu la..pendek2 je :)

Lady of Leisure said...

dulu lady update hari2 sekarang dah selang sehari.. :D

ayu said...

ami dear,

ayu ikut mood...
kalau rajin, ada la sehari tu banyak entri gak keluar..
kalau tak rajin, senyap je la.haha

amirah said...

rasanya berblog ni kesimpulannya most of kita ikut mood kan..

amirah said...

hanis, yup..mcm pernah tgk je..huhuhu..tapi di mana ye?