Monday, December 06, 2010

~ Wardah Ilmu First Giveaway ~

Saya join give away ni..di wardahilmu.blogspot.com

di tag oleh ayu




Senang sangat cara nak masuk GA ni... 

Syarat penyertaannya adalah seperti berikut:

1. Peserta giveaway ini mestilah follower blog http://wardahilmu.blogspot.com

2. Peserta juga perlu like halaman "Best Tupperware" (klik je link ini dan tekan butang like yer)

3. Anda perlu sediakan satu entri khas berkenaan giveaway ni di blog masing- masing. Pastikan link syarat no.2 tu sama.

3. Tagkan entri ini kepada 5 orang rakan anda. (lebih pun takpe)

4. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 Disember 2010

5. Sahkan penyertaan korang di ruangan komen di SINI..

Tiga orang peserta yang bertuah akan menerima HADIAH MISTERI....

Sebagai memenuhi syarat, saya nak tag :


9 comments:

lydzar said...

malam nnt saya buat tag ni ok.. :)

amirah said...

rajinnya lydzar online memalam..heh

velasrizal said...

ramai btol yg wat contest skrg ni kan..

Doa Akhir Tahun Dan Awal Tahun Hijrah

Sharinginfoz said...

all the best

Dieyna said...

thanks... dieyna dah ambil catatan.. hehehe

azzey said...

amirah; tq tag saya ek.....all the best utk amirah!

nur said...

goodluck
ALL IN ONE

ayu said...

ami,mudah2an kita menang..yeeee..hehe

Dieyna said...

nanti datang blog tgk link n nombor penyertaan k...