Tuesday, October 26, 2010

Kecewa Dengan Perkhidmatan Broadband

Kami (read as kami suami isteri) sangat lah keciwa jiwa lara dengan service broadband kami ni. Sungguh saya tak dapat update blog sebab liputan sangat la mengecewakan.

Kami dah sepakat untuk bertukar ke broadband yang lain. Nak terminate cerai talak 3 la dengan broadband sekarang ni. Dah tak larat nak marah (ngomel2) sorang2 dah..Nanti cepat tua.

Harapnya capaian broadband selepas ini lebih baik dari yang sebelum ini.

7 comments:

ayu said...

tukar jgn tak tukar...lama tak terima komen dari ami..hehe

Lady of Leisure said...

hehe geram bila tak dapat internet yg laju kan..

amirah said...

ayu..bencikkkk tau..nak pakai streamyx pasni la plak..nk kena masuk line tepon la plak..

lady : sgt2 la geram..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

kita guna steramyx je ami...
tapi, kdg2 streamyx ni pun mengong jugak. but, still ok kalau nak dibandingkan dgn BB...hehe.

Sharinginfoz said...

memang cukup tension kalau speed nya sangat2 slow

amirah said...

kak fiza : mmng nak guna streamyx..tgh survey camne dulu...

bro nik : bukan tensen lagi dah..boleh buat saya meroyan..malas nak layan..

azzey said...

amirah: talak 3 x leh rujuk dah tu....hu3......