Monday, August 02, 2010

Tahniah Imam Muda Asyraf..










Walaupun dah terlewat tertinggal keretapi, tapi rasanya takpe kut buat entri pasal Imam Muda 2010 ni. Muhammad Asyraf Mohd Ridzuan, 26, imam muda dari Penang, mengalahkan Hizbur Rahman Omar Zuhdi dalam final di Pusat Islam Jumaat malam lepas.

Frust jugak sebab tak dapat nak tengok secara live sebab buat preparation untuk family day opis saya. Kena tunggu pulak Mr Husben habis mesyuarat sampai ke malam..ermm..tapi saya dapat agak Asyraf akan menang untuk kali ini.

Say akui, Hizbur pun terserlah ketokohannya, cuma rezeki memihak pada Asyraf kali ni.

Memang hebat imam-imam muda yang join program ni. Syabas Astro sebab persembahkan satu program yang dapat mendidik rohani. Takde la kita cuma dihidangkan dengan program yang merosakkan hati je.

Yang menariknya, program ni mendapat liputan seluruh dunia. Sangat menarik. Mungkin akan ada program macam ni di negara lain nanti. Dan hadiahnya pun lumayan. Sangat sesuai dengan intipati program ini.

Tahniah Asyraf..!!


6 comments:

ayu said...

ami,

tak sempat nak tgk ulangan..waaa.. bila lagi ada ulangan ye..

btw, masa ayah ayu call n bgtau asyraf menang, adui..macam tak caya plak..ahaksss...

sebab suka lagi gaya + kredibiliti hizbur kan..hehe..btw, tahniah utk asyraf juga..

amirah said...

tu la, duk mnunggu jugak ulangan nya bila..tu la amie dh agak rasa mcm asyraf menang..tp hizbur cm kukuh kan..isteri hizbur lawonyerrr..

Mata Hati said...

satu2 nya rancangan realiti yg seronok utk dilihat. apa pun semua peserta adalah pemenang.. tak sabar nak tunggu musim baru..

salam ziarah kembali...

Lady of Leisure said...

haah la bila agaknya ulangan ye..

amirah said...

mata hati..iye sgt best sebab lain dari yang lain..yg takleh lupa time kena buat sulh (perbincangan) dgn pasangan yg dah nak bercerai..nmpk muka nerbes gile..hehe..rasanya sebab cuak jugak kut sebb sume suami tu mmng tak betul...

amirah said...

tu la lady, setakat ni tak tengok lagi..ke dah terlepas??