Sunday, June 06, 2010

WEEKEND YANG BUSY---

Salam weekend..owhh indahnya hari cuti..
kenapala tak kerja 2 hari cuti 5 hari kan dalam seminggu...bestnya kalo jadik kenyataan..(berangan ler...)..semalam bershopping di Mydin Mall Melaka..dan makan di Laksa Shack yang dah lama sangat teringin...huhuhu..akhirnya lepas dok belek2 menu Laksa Shack tu..selak sini selak sana...(menu tau..) decide nak makan laksam..(sedappp...) dan husben makan laksa johor..ahmad lak makan angin jela...sabo yer..nnt mama masak sedap-sedappppp...heh
harini pulak ke kenduri kawin adik kepada seorang cikgu kat sekolah husben dan kawan lama kat sekolah menengah dulu..dia ni pemalu sangat orangnya..zaman sekolah dulu kalau berjalan bertembung dengan student perempuan...tunduk sampai ke lantai.. tapi skrg dah ok..kalau tidak takdela jumpa ngan isteri dia nie..hehehe..selamat pengantin baru qaf dan natt...semoga berkekalan hendaknya...
stok ebm harini ngan semalam plak ada la sket sebab ahmad asik bergayut dan malam kerap bangun dan merengek2..agaknya lapa atau sejuk sangat ke ...tapi memang pukul 5 mata dah bolat nak main2..mata mama laks yang takleh bukak..heh..
esok jumpa lagi..di hari bekerja yang tak best..adios.. : (
--- esok jadual cam biasa ---

8 comments:

ayu said...

lain sungguh qaf kan???

amirah said...

apa yang lainnya ayu?amie rasa sama jer...kecuali tang pemalu teramat tu jer yg lain...skrg dh ok sket kut..kalo dulu nk ckp ngan kita pun tkde maknanya

ayu said...

haha..ami, lain sbb tgk penampilan wife dia..haha..no komen la ami..^_^

ravishingpeacock said...

mmg weekend yg bz n padat hehe

amirah said...

ayuuuu..hahaha...amie dah teke dahh..sama je ayu ngan zali..amie pun no komen..hahaha

amirah said...

hai ravishingpeacock..nice dresses..ada dress untuk nursing moms ke?duk cari lagi takde yg sesuai..

ravishingpeacock said...

wat ms nie xde lor...nt i cube cr kalo de i inform u k ;)

amirah said...

ok...bgus tau esp tuk ibu2 yg nyusu ni..susah nak carik yg cantik2 dan harga bleh tahan