Sunday, June 06, 2010

Alkisahnya...Spectra 3 ku meragam..

Fuhhh...


semalam pening kepala sekejap sebab Spectra 3 ku itew takleh suction..hehe..takan baru beli tak sampai 3 bulan dah meragam?? Mulut dah muncung ngan Mr Husben (bleh sangkut hanger..)...muka dah masam..kepala dah start nak pening..dah start mencarik2 FM ahmad kat mana letak sbb dah lama dah tak bagi FM pada ahmad..ermmm..

godek-godek semua partnya okey jer..Mr Husben pun try jugak nak repair..rerupanya membrane dia tak betul letak..hahaha..mujur...kalo tak pening jugak kepala nak kena hantar service dan kena guna balik pam guna Avent Manual...
ok jugak sebenarnya Avent Manual nie tapi lenguh jer..bilala bleh beli Medela FS tu, pojaan hatikuuu..--berangan dulu --kena masuk wishlist ker ?? wajibbb ---- aminnnn


--- selesema dah mariiii----

6 comments:

ayu said...

hehe...ami, lain kali check betul2 tau...

amirah said...

ayu, pening jugak kepala camne agaknya kalo anta service...ayu kalo anta service pump guna apa?

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

seb baik cehck betul2...kalau tak...???
selsema dah mari ke? hati2 tau! boleh jangkit kat anak. sian pulak kat anak nanti....

amirah said...

fiza,..betul kalo tidak tktau la camne nak wat..setau saya nursing moms ni cuma bleh mkn 1 jenis je ubat flu tapi apa ye.,.aritu dah penah baca tapi tak jumpa balik..waa..sure jangkit nanti

ayu said...

ami, kat atas spectra tu ada no phone histopoint kan...so, leh call no phone tu..tak silap ayu, servis dia kat subang jaya..so, mmg kena kurier kat sana klu nak anta servis unless ami g hantar sendiri..

amirah said...

tula ayu, ada no phone kat atas tu..kenala anta servis nanti satu ari nanti..sekrg ni ok jugak..tpi risau sebb guna leh tahan lasak gak la..