Wednesday, March 12, 2014

Kelam kelibut...




Pagi tadi ntah macamana, sekali boleh terlewat bangun daa...

Malam semalam kan ke celebrate besday dak Iecha.

Makan nasi beriani, gamaknya kenyang sangat ke apa...

Pagi tadi rasa terbang sana sini dah...

Encik Husband pun dah bawak kereta macam kat litar F1 je...

Maklumlah, dia dah terlewat nak pergi sekolah.

Dalam kereta ke ofis : "Babah, macamana ni mama was-was la pulak betul-betul tutup api gas ke tidak tadi..."

"Ala, takpela. Rumah kita ada insurans kan.."

Huwaaaa.....

(En Husband dah balik. Harap takde kejadian buruk yang jadi..aminn)

===============================================================

MH370 masih hilang.

Kita teruskan berdoa dan berdoa.

Hoping for miracle..

16 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Kalau dah terlambat tu memang kelam kabut Di buatnya... harap semuanya selamat Amirah ..

aTieYusof Family said...

Memang betul2 kelam kabut ler tu Mira...hehe..insyaAllah rumah selamat..
erm! still pray for MH370 :(

ayu said...

ami..ayu kan sejak khairy dah kerja kat johor hari2 bangun lambat..waaaaaaaaaaaa

Nanie said...

Sekali sekala terlewat tu biasa... kalau hari2 tu parah la... hehehe

tasekM said...

penyakit was2 ko ni sama la mcm aku.
hr tu dh masuk tol nk balik KL tiba2 teringat... rumah ni dah kunci ke blom?

jahanam betul penyakit was2 nih.
tak aman hidup aku.


.

Fiza Rahman said...

Hahaha...penyakit was² yg ada pada aku skang ni. Especially bila dah lamabat...'erk..iron dah tutup ker belum, plug periuk nasi nak tutup ker belum'. Tawakal jer noks.

Eliss Mie said...

alahai..bila dah kelam kabut gitu lah..was was tu ada jer..

LYAfrina said...

alahai..walaupon rmh ada insurans..tp syg tu dgn brg2 kt y dh beli..sbb semua tu knangan.. lg2.. kalo album gambar ke apa2 je ..pakaian y kt syg ke.. syg jugak tu...

huhu..biasa jugak terkena pyakit was-was ni.. so ..mmg ttp ke tak ??mudahannya baik2 je ye

aTieYusof Family said...

singgah Khamis...
Pray for MH370..:(

Tihara said...

Insha Allah tutup kan dapur tu
Sentiasa berdoa untuk mh370

lizz said...

saya penah berlaku cam tu jugek kekadang was2 sterika tutop ker idok huhu...harap2 takder apa2 lakan...

Dah dekat seminggu hilang moga cepat la MH370 dijumpai...

diana said...

Bila kita nak cepat memang ada je benda yang kita was2 dah buat ke belum..heheh...senang sangt lupa..

Kakzakie said...

Hmm... ajalah tu en abe nak bagi pengajaran. Buang rasa was-was tu..

Cho Zila said...

memang menakutkan kalau was2ni... syaitan memang suka kalau kita was2...

D.Shahril Hakime said...

waahhhh.... konfiden betoi hasben mike ye.... tak kesah ooooo bila ada insuran.....

aizamia3 said...

InsyaAllah takde apa2 berlaku..