Tuesday, January 15, 2013

Sindrom "Listen"



Rasanya hari ni wall FB kita masing-masing penuh dengan perkataan "Listen..listen...listen...listen.."


Apa pun sekarang baru tau haiwan paling banyak masalah adalah jerung..Sebab orang makan fin dia...huhu




Ingatkan kucing sebab kucing selalu termenung..kejap-kejap menung jauh, kejap-kejap menung jauh..huhu..ye ke KOG?  


~ Kita bertanggungjawab atas segala perbuatan dan kata-kata kita ~

29 comments:

LiYa HaNiF :: said...

iyer ler... mmg hari ni hari listen sedunia nampaknya hehe

abah khalisha said...

Fenomena..hahaha..listen..listen..listen

ros_reeza said...

ada tengok petang semalam.. hari ni dah keluar macam -macam jenis lagu versi 'LISTEN' dah..

Fiza Rahman said...

Sempat tgk kat FB tadi. Siap ada lagu lagi tu. Listen...listen...listen...keyword popular utk hari ni ☺☺☺

kucingorengemok said...

salah dia tu, paling banyak masalah ayam la... kat kedai mamak banyak jual ayam masala

kucing bukan kuat termenung, tapi kuat tidor, haha

L said...

xde fb.. huhu

QA's ~ mamapapa said...

eheheh!!jerung yg terancam :(

shazrina said...

hye listen listen listen listen ..hihi ishk tak berape laaa nak makan shark fin ni, tapi banyak khasiat kan????

yatd said...

As salam sume, thanks tuan tanah...heeee

tk tgk,apa cete ekk....

jom ke blog saya juga

aTieYusof Family said...

ermm..tu lah penuh FB dgn Listen..listen..listen..
ntah lah.. patut kena fikir dl sblm nak bercakap kan? tambah2 di khalayak.. student2 skrg makin bijak..

Cho Zila said...

amboi.. listen.. listen dah melanda... nak buat camnerkan kat dah semua orang tengok.. kita jangan nak berlebih sebaab belum kena dah kena nanti payah nak menjawabkan...

Sharinginfoz said...

he he he jerung rupanya yang banyak masalah ya

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

betul tu amirah,
kita bertanggunjawab atas sgl perbuatan dan kata2 kita....
sindrom listen sdg menular....

yan's cottage said...

salam kenal...singgah follow sini...jom singgah blog yan pula....

Kakzakie said...

Shark-fin favorite keluarga kakak tau Amie. Tambah pepper lagilah mantopz:)

Qhaifa Nur said...

tak habis lagi listen ni...

LYAfrina said...

a ah.. perasan gak kt fb ..hehe..

kucing kuat berangan.. hehe

Cik Yatt said...

dah lama tak mkn fin jering..hee

Pen Biru said...

ikan yg paling bykmslh ialah ikan temenung..sbb 24jam temenung
*temenung=kembung

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam kenal & Follow #234

Popular sudah perkataan listen ni sekarang ye Amirah...

Teror sungguh si sarifah tu faham masalah binatang ehe :D

Jemputlah follow akak ye cahayahidupku2569.blogspot.com

Cikgu Ma said...

sebenarnya x faham pon sindrom listen tu..haha

pena rozie said...

Memang betul... Sila tanggungjawab

Munnafendy said...

hahaha...kejam jgk si sarifah ni sbb kucing mengiow dia tendang! sy tak smp hati lah buat cmtu..

wahida said...

femes sudah manusia dua org tu...haha...

Cikgu Ma said...

sebenarnya x paham sangat tentang sindrom ni...huhuhu

combi said...

tu sup ke?huhu

mekchu said...

kita yg mencari masalah dgn jerung sbb kita yg terjun ke dalam laut nak cari jerung.. lebih kurang la ayat dia.. kannnn...

lydzar said...

kesian haiwan kan. banyak masalah rupanya. tp nmpk ok je.happy je kalau tengok haiwan2 ni. haha

listen listen listennnnn

Tihara said...

tertekan jugak si minah listen tu..
akak tak penah wase sahrk fin..adekah sedap? :)