Wednesday, August 29, 2012

Oppa Gangnam Style...

First time tengok mv PSY - Oppa Gangnam Style pagi ni.
Sebab budak-budak ofis ni dah kecoh pasal Gangnam Style.
Dan ada seorang officemate yang anti gila dengan Oppa Gangnam Style ni..

Glemer habis mv Gangnam Style ni ye..
Semua orang duk bercerita pasal Gangnam Style.
Haruslah update diri sendiri kan.

Dan perasaan aku lepas tengok adalah...
Huurrmmm...hahahahaha...apa kah??



14 comments:

Anamarza Sue said...

akak belum tgk...nanti2 la tgknya

Tihara said...

ape kebenda eks, ketinggalan nampaknya saya ni :)

LYAfrina said...

huhu..lya ketinggalan gak ni

Hanis MY said...

baru je tgk kawan tulis tetiba terbaca kat sini pula, apakah???

Kazman / Sue said...

uiikkk.... Cerita apa tu...

fiza said...

Baru tau pasal gagnam style nih bila dgr horfm pagi semalam.

Mommy_Cha said...

asik dengar pasal gangga hapadah ini jer lah dari ritu? tapi langsung tak tahu ape pon kaka hahahaha! maklom ler org anti sosial hehehe :)

wahida said...

aku baru tau pasal tarian ni since last week, tapi aku tak berkesempatan nak tgk lagi...

etiey.com said...

Kelmarin pun jd isu di hot fm kan...

Lady Windsor said...

salam
saya da tgk gangnam...lepas tu ada pulak dapat sms kata gangnam tu sama macam tarian yahudi...ntah!

LadyBird said...

pernah tgk... :)

Cik CT said...

Tak penah tgk lg..ustaz marah..hihihi..

Cho Zila said...

tak pernah tengok lagi tapi sellau gak dengar.. letih nak amek tau kot..
tapi dengar dari budak2 sini tu dah dapat bayangkanlah..

ieda said...

ramai cakap best
akk lum tgk layie huhuh