Monday, June 11, 2012

Sindrom Tamat Cuti Sekolah

On the way ke sekolah pagi tadi.

"Alamak babah...puting Arissa dalam handbag mama la...camne ni?.."

"Ye ke...?" < ----- tiba-tiba berhentikan kereta di bus stop.

....

....

....

"Ji, tolong datang ambik puting Arissa ye. Dekat bus stop lepas MMU angah letak. Tengok elok-elok. Kalau tak jumpa call balik"

....

.....

.....

Laki bini yang kelam kabut bagai nak rak bila sekolah dah buka balik. Nasib baik adik ipar belum balik KL lagi.

Sah. Tak dapat terima kenyataan la ni..heh..

20 comments:

pok amai-amai said...

Heee~

Sy tak dpt terima kenyataan bila jalan start jammed bagai nak gile~

Uwaaaaaaaaaa!

amirah said...

fara....saya memahamiiii..hehe

lydzar said...

hehehee...susah tp kena terima.

Anamarza said...

uiks tinggal camtu je ke puting arissa tu?

Saya Disini said...

hehe..mcam2 hal

amirah said...

lydzar : iye..betullll...kenala terima

amirah said...

kak ana : iye kak, tinggal camtu je sbb nak cepat sgt. harap takde la anasir2 jahat..hehe

amirah said...

saya di sini : hehehe..kan..terpaksaaa

Kazman / Sue said...

haaa3x... kalut kejap lepas cuti sekolah lama kan... sama la kita..

Kak rose said...

camne dpt idea buat cmtu.sib baik tk hilang eh?

jemarioren / ciknor said...

aik? konpius. boleh letak gitu ajek kat situ. kat bus stop lak tu.

Qhaifa Nur said...

bila dah kelam kabut selalu memang cam tu, selalu terkena...

ct rahani said...

dpt rasakan kelam kelibutnya.. nak2 klu dh terlambatkan sis.. hehe..

Eliss Mie said...

tinggal puting kat bus stop ? hahaha.pelik :p

amirah said...

kazman/sue : mmng tramat kalut. tu blom anak dh masuk sekolah lagi. baru bapak je yg jadik cikgu

amirah said...

kak rose : sbb nak cepat sgt. nak patah balik dah tak sempat. tinggal kat bus stop kebetulan takde orang. sangkut kan je kat situ

amirah said...

ciknor : aah, bila dh smp opis mmng diri sndr pun konpius.tp sbb xde org time tu bolehla sangkut je. tkpun orang pun pelik je

amirah said...

qhaifa nur : kelam kabut ada je brng yg nak trtggl...

amirah said...

ct rahani : aah...sbb dh trlambat la jadi kelam kabut. kalau tak ok la lagi...

amirah said...

eliss : hehehe..sila percaya. kalau arissa takde puting susah opah dia nak tidurkan..