Saturday, December 24, 2011

Neelofa...tanpa make-up

Photobucket




Neelofa tidak mudah menangis
Neelofa tanpa make up...lain sangat kan...macam bukan Neelofa je..


Saje je buat entri ni sebab keywords banyak pasal Neelofa..


siap ada yang search "Neelofa sedap"..oit oit..apa yang sedapnya tu..suara dia ke? Aishh..
Gambar dari beautifulnara.com

15 comments:

eelobor said...

memula tuh nak komen pasal muka dia tanpa mekap... baca sampai abis, ada sebut pasal "neelofa sedap". hahahaha.... tergelak sakan den

Anamarza said...

akak lg suka tgk muka tanpa make up tu :)

Hanis MY said...

lawa la diaaa... teringin nk tengok lakonan dia, eee tak menahan yg search neelofa s tu haha...

yana lyana said...

apesal cantik sangat?
jeless kuasa sembilan! :p

Jemarioren said...

hmm...tanpa make up pun kening pantis cantik, terserlah le

Daddylicious said...

dia mmg cantik pernah terserempak depan2 di shah alam...

Nieda said...

Syok baca trip ke Vietnam.

Lady of Leisure said...

yg tnpa make up tu pun sweet kan.. bestnya baca pasal holiday to ho chi minh

a.samad jaafar said...

mak ita pun cantik jugak kan ?

pena rozie said...

Kalau org cantik... Make-up ke tanpa make up ke tetap cantik

wahida said...

aku lagi suka tgk dia tanpa mekap tu nok...natural beauty gitu..

Kakzakie said...

Kalau dah cantik tak perlu make-up pun memang cantik..

FieZaLieSa said...

memang cantik la..

Qhaifa Nur said...

nampak natural sekali...

Anonymous said...

So cute... Muka neelofa tanpa make up lgi cutel lh. i like.