Thursday, September 22, 2011

Manchester United ada pemain baru nama Ramli?


Semalam tengok jugak la siaran langsung perlawanan bola sepak antara Jepun dengan Malaysia untuk kelayakan Pra Olimpik 2012 kat RTM TV2. Keputusan akhir pasukan Jepun menang 2-0.


Tengok gaya agresif dengan semangat banzai pasukan Jepun, memang obvious la game dikuasai Jepun. Takpe, masih peringkat awal. Harap masih ada sinar harapan la untuk pasukan Malaysia.


Tapi kan...tapi kan...apsal la mata aku nampak semua pemain Jepun tu macam sama je muka dorang ek. Macam muka pelakon je semuanya.. hehe..


Pastu masa tengok game tu, ada iklan dari penaja, TM - Telekom. Bila tengok iklan tu tersengih sorang-sorang. hehehe.. Siapa dah tengok Ramli? Player baru team Manchester United daripada Malaysia? Best la iklan tu...huhuhu 


Kalaulah jadi kenyataan, mesti best...   : P 


16 comments:

Jemarioren said...

nak tgk iklan tu pasni.
selamat hari raya amie

bujal X said...

susah nak jadi kenyataan~keh keh~

sahromnasrudin said...

khairul fahmi wira la malam tadi huhuhuhhhh

lydzar said...

dah tengok dah ramli the MU player from malaysia..CAYALAH!!!!

Fitri Senin said...

cer fikir kenapa pilih nama ramli..???
Adakah sebab nak kaitkan dengan P.Ramlee???

fiza said...

Dah tgk iklan tu...best ☺☺

ajumohit said...

Tgk jugak iklan tu ;)

Anamarza said...

dah tgk jgk, senyum jer la time tgk iklan tu,

wahida said...

dah tgk iklan tu...kalau lah jadik kenyataan kan best...

Kakzakie said...

Gimik ajelah tu mira. Kelakar yg menjentik semangat dan menyindir pemain kita tak tahulah....:)

ayu said...

hehe..dah tgk iklan tu..mungkinkah ianya akan menjadi satu kebenaran ??

Hanis MY said...

Huhu tk pernah tgk lg iklan tu nk tgk gak wuwu

anisalya said...

tgk kejap je. okay la kalah. kalah pun pd team yg kuat. tu pun dh kira bagus malaysia main.

Bigdaddyz said...

mmg stail sangat...mungkin bukan sesuatu yg mustahil ...

eelobor said...

heheheh.... sepatutnta ong kim swee atau k.rajagopal menyenaraikan "ramli" dalam kesebelasan utama mereka....

mekchu said...

a ahh... ada tengok nak hujung2.. ada rooney, apa ke nama2 player lain.. sekali ada ramli 15.. hahaha.. untung org tu kan.. dpt wat iklan sama2 ngan player tu jadi lerr...