Monday, August 22, 2011

Testing..testing..1, 2, 3...








Budak comot terai sampin raya baru.
Baju raya belum ada sebab mama belum belikan lagi...


Sebab mama tak daya lagi nak membeli belah untuk baju raya dan yang seangkatan dengannya..
Sebab bonus raya mama takdak lagi..huhu


Selamat berpuasa di hari ke 22 Ramadhan...

22 comments:

ayu said...

alahai..comeynya bila ahmad pakai sampin ye..hariz n danial pun tak ada sampin..hehe...

tak pe la ami...bonus en suami kan ada..hehe

lydzar said...

owh testing sampin. ingatkan testing complete set dah tadi..

bujal X said...

sama kaler dengan saya~~keh keh~~

Anamarza said...

Jangan last minit sgt shoping nya udah la ya amie, nanti ada terpitam plak lagi, hihihi

sahromnasrudin said...

baju tema tahun nie kaler ape?? hehehee

wahida said...

aku baru semlm shopping raya nok...ada bonus pun tak mcm bonus...sekejapan je duit tu keluar...mcm air...huhu...

Fitri Senin said...

alolo...orennye abg long ni..fit dulu sekolah kat maahad hamidiah kajang

D_08 said...

errr.... ni anak ke mak die yang excited nak raye ni????

Kakzakie said...

Heeeiiii comelnya. Kakak suka anak-anak kecik pakai baju melayu /kurung. Comel kan... kakak tak ada anak lelakilah....

amirah said...

ayu, bonus incik husben telahpun habis riwayatnya awal2 dia dilahirkan...hehe

amirah said...

lydzar : blom lagik...blom ada mood lg nak carik baju dia ngan ayah dia..

amirah said...

bujal : bior betui? amboiii...kerlasss ko bujal..hehe

amirah said...

kak ana : lgkh keselamatan telah diambil iaitu bershoping di waktu malam sahaja...hihi

amirah said...

bro sahrom : takleh pecah rahsia lagi..hehe

amirah said...

wida : at least ko ada gak bonus..ni asikla memantai duit gaji..sah2la ujung bulan melopong nih

amirah said...

fit : ooo..sama sekolah dgn yasin brothers ek..

amirah said...

d_08 : anak dia...betulll tak tipu pun..huhu

amirah said...

kakzakie : samala kita,.dulu suka sgt tengok baju kurung budak2..comellll sgt2

Fitri Senin said...

16 biji ferrerotu untuk saya sorg je mira =)

fiza said...

Lor...sampin baru jer, ingatkan sumanya baru ☺☺☺

amirah said...

fit : amboi, sedapnya ferrero tersebutttt...nyum nyum

amirah said...

fiza : aah, yg lain blom beli lagikla, camne nak testing