Thursday, August 04, 2011

Dah jadi blog gosip?

Agak sedikit konfius jugak la..
Bila masa blog ku yang suci ini bertukar jadi blog gosip artis?


Sikit punya banyak hits keywords "Erra Fazira hamil anak kedua".
Pastu sikit punya ramai search "Ally Iskandar Putus Tunang".
Entri apa yang ada melekat dengan keywords ni??
Ermm..


.

Yang ni rasanya pernah terbaca, Erra Fazira cuma bagi statement dia dah bersedia untuk hamil anak kedua, tapi belum hamil. Macamana la tajuk nya terus letak "Erra hamil anak kedua"?

Memang saje je nak bagi cerita jadi panas. ish ish ish...



 
ally iskandar putus tunang



Yang ni pulak wallahualam. Betul ke tidak Ally Iskandar, hos Malaysia Hari Ini tv3 ni dah putus tunang dengan Nur Aishah Zainal..

Kalau rasa-rasa macam nak tau tu, bolehlah google.

Banyak sangat rasanya cerita ini itu.










Nampak macam dah ke arah merapu dah ni..
huhuhu..
kena buat sesuatu ni!!


p/s : Pertunangan seeloknya dirahsiakan sebagai sabda Nabi SAW “Rahsiakan pertunangan dan iklankan (maklumkan) tentang perkahwinan” (Hadith riwayat Ahmad dari Abdullah bin Zubair Radhiyallahu ‘anhu, dan disahihkan oleh al-Albani di dalam Irwa’ al-Ghalil)

7 comments:

cheqna said...

macam musimla plak..
apepun sentiasa mendoakan yang terbaik buat diri sendiri dan juga orang lain..
salam ziarah =)

Anamarza said...

Betul tu amie, sekarang dah jadi trend majlis pertunangan macam majlis kahwin, tapi wartawan dan peminat ni bila artis rahsiakan pertunangan mula buat macam2 spekulasi dan kutuk artis tu tak profesional. Bila dihebahkan gini la pulak jadinya

Sharinginfoz said...

blog hiburan le pula

sahromnasrudin said...

leh kongsi dgn beautifulnara nie heheheee

Kakzakie said...

Dunia glamour begitulah. Sedikit isu akan merebak hingga akan ada tokok-tambahnya.

Fitri Senin said...

confirm dah putus tunang dh beliau itu

wahida said...

ok lagi tu nok, drp blog aku, asyik la org duk gugle pasal benda2 lucah ni...nyampahs!!