Tuesday, January 04, 2011

Tengkiu Anda Semua...

Inilah follower-follower saya setakat hari ni. Sori ye, sebab saya belum habis menuntut lagi, maka gambar-gambar profile anda semua di bawah adalah tidak mengikut urutan turutan yang hakiki dan di kopi pes sahaja..


Terima kasih pada semua followers yang sudi follow blog ni yang takde apa x factor pun...nak cerita pasal resepi, masaknya kadang-kadang jarang-jarang, nak cerita pasal parenting, kita pun tengah belajar tatih2, nak bagi tazkirah uhuk uhuk..nak cerita pasal kerja..alamak ai..boring la, lagipun byk PnC kan..nak jadi travelog, travel nya jarang sekali, nak tepek gambar banyak2, segan pulak sebab tak dapek nak kumpul duit nak pergi slimming centre lagi..lol

walaupun tak ramai, tapi saya hargai anda semua. Follower saya tak bertambah setiap hari beribu riban macam blogger lain, tapi rasanya macam tersengih jugak sorang2 sebab ada juga yang sudi ke blog ni. Tapi ada sesetengah yang tak tinggalkan link. Makanya, takleh nak link ke blog anda.

Blogging ni rupanya menarik giler..OMG (Oh..menarik giler!!). Macam-macam benda la kita tau.Kenal macam-macam blogger. Ada yang rajin apdet tiap jam, ada yang cantik cun hensem macho, ada kaum ibu-ibu, ibu yang menyusukan, ada budak-budak remajeee, ada yang buat duit extra dgn blogging, dan dapat banyak tips yang baik maupun yang merapu...lol

Kita follow satu blog sebab kita sukakan identiti blogger tu dan apa yang dia tulis walaupun kita tak kenal pun siapa dia ni, anak siapa, duk mana. Yang pasti, saya suka baca apa yang blogger lain tulis. Kadang-kadang tak sempat nak update entri sendiri sampai seminggu sebab BW dan komen di belog blogger lain. ok tipu. sebenarnya takde idea..heh

Toce semuaa...!!

22 comments:

man yusoef said...

suke identiti saya ke??..lalalala *akak kan suke cengini...hehehhe*

amirah said...

mak oit..lajunya..merempit ke ni?

ayu said...

ami, suka baca nukilan ami..

btw, efek dari HT tu jangka masa panjang efek pada masalah jantung..

Anamarza said...

Trima kasih kembali sebab amie jadi follower blog akak :0)

YobSumo said...

fuh ramai lah tu follower :)

wahida said...

uik...ada muka saya lah...ekekekek...keep blogging ok..

amirah said...

mekasih sume2...

hamzah ian said...

blogging mmg menarik.. haha

lydzar said...

i see my profile pic there :D

keep on blogging..

BIONIC WOMEN said...

time kasih jugak sebab selalu ke blog saya..sori kengkadang masa terhad utk selalu ke blog kengkwan, tetapi akan diimprove..

be urself dalam memblog nih..saya ikut suka jer aper yg saya nak tulis, sebab saya erblog utk diri sendri yg utamanya..

nice to know u here,,,

Hanis MY said...

wahh terharu sebab ada gambar sy hehe... cemana akak buat? cantik la siap ada link lagi i likeee... terel lah!

Huzn said...

penting ke follower mie?hehehe....soklan org buta it...aku rasa aku x register kot jd follower hang...tp aku tetiap hari wajib bukak blog hang...kalau tak rasa x keruan gitu...ahaksss....

Lady of Leisure said...

keep blogging.. :)

nur said...

amirah
sama sama kasih..
semoga akan terus bertambah dari sehari ke sehari
ALL IN ONE

Sharinginfoz said...

terjah jangan tak terjah ya

Eyriqazz said...

wah,rajinnya....bagus juga menghargai follower anda...

velasrizal said...

wah tahniah..anda sudah maju skrg ni

Khairul Fahmi Che Mat Bakal Penjaga Gol Manchester United ?

kak ina kl said...

betul tu..tak semestinya follower banyak orang suka datang.

fiza said...

Wah...profile ku pon ada, tq mira.

Blogging memang menarik kan, bley dpt ramai kawan :-)

azzey said...

amirah: sama2 amirah....

p/s: teruja..wajah ku di situ..hu3...

Proud Mama's Dairy said...

salam kenal... banyak info sini..

amirah said...

terima kasih untuk semua yg mmbc atau mem follow. anda semuala pendorong untuk berblog -- ayat perasan

ruhul, rasanya x penting brape byk follower yg kita ada, sebab kdg2 ada silent reader walaupun dia x follow blog kita. ada pendpt kata brape byk follower melambangkn kejyaan belog kita sebab ramai follower brmaksd ramai yg suka baca. tu je.jd penting ke tak?heh