Monday, November 08, 2010

tak kira..hari ni nak balik awal..!

protes..!!

tah pape je tajuk kat atas tu...sape plak yang tak kasik ko balik..balik jela..kalo ko tak achieve KPI pandai2  la ko menjawab ngan bos..kuang kuang..

arini plan nak masak..minggu lepas semangat membara tak hengat beli ikan sotong daging ayam bagai kengkonon nak masak...

harap-harap mereka-mereka (bukan nama sebenar) yang tersebut di atas tidak masuk dengan segala hormatnya ke dalam tong sampah setelah 2-3 minggu dalam peti ais..*nanges*

bazir kan?rasa cam nak pang je..konon nak jadi isteri mi-tali masak ala-ala "The Naked Chef" kat Asian Food Channel tu..huhu..tapi selalunya niat suci murni tu terPAKSA diketepikan atas sebab-sebab tertentu..

tapi sebab semangat kesukanan tu masih tak luntur hari ni, jap lagi nak ajak paksa Mr Husben gi  supermarket beli tempoyak..

yes..it's TEMPOYAK....nak masak ikan patin masak tempoyak..teringinnya..sebab tengok belog Lady - Little Parlour arini..sangat ngancam..

mode : *leleh-leleh air liur* ..sabar ye anak tekak...


4 comments:

azzey said...

amirah: mud memasak ni mmg dtg tetiba je.klu dh malas.......pandang periuk pun boringggggg je......hu3....

ayu said...

nak tak nak kena masak jugaaaa

Lady of Leisure said...

hehehe ada tak tempoyak...?

amirah said...

yela azzey, kalo tak dapur tu yg rasa dah lamaaaa sgt tak tgk..

ayu : selalunya kitorg akan chartered mknan dri umah mak jali..hihi..keji kan..

lady : takde la lady ...: (