Tuesday, November 09, 2010

Gaji Government Servant Esok??

Ye ke gaji untuk orang-orang dalam service, government servant dapat esok..muahahaha..bestnya..

Taktau la kenapa ye, orang lain yang dapat gaji, orang lain yang gembira tak tentu hala nih.. :  P

Takpe-takpe..keseronokan dalam jiwa ni masih terkawal. Jiwa masih belum kacau lagi. Sket-sket je ni. Apa salahnya, lagipun Parkson, Melaka Parade ada sale sampai ujung bulan ni. Sempat lagi kalau nak pergi minggu depan pun..heh 

Pape pun berbelanja lah dengan berhemat ye semua orang-orang government. Sebab ada lagi belen 16 hari. Terpulang la pada anda macamana nak jalani 16 hari berikutnya.

Minggu depan dah Raya Haji. Seronoknya semua jemaah-jemaah haji tu..moga dapat haji yang mabrur. Balik Malaysia, nanti dah naik haji -- pak aji ngan mak ajah..

Nak tau camne nak jimat lepas raya? Kat SINI.

8 comments:

BIONIC WOMEN said...

hehehe..best tu, boleh balik raya..kalau x duk beraya selangor ni sajer..huhu..tambahan sek cuti trus tau..masyukkk

ummu said...

salam Mira
yelah lagi 16 hari tu,kena pekin betul
pejam celik pejam celik dah dekat dah kan aidil adha

Lady of Leisure said...

bestnya dapat esok sempena aidil adha yer?

Sharinginfoz said...

dapat awal habis awal kan?

amirah said...

bionic woman : tu la, husben cekgu, dah bajet nak qada tido sempena cuti sekolah..arghh..menciiii..

ummu : hai..salam perkenalan..yela, kalau tak manage leklok, mau makan megi je anak beranak...

lady : yup..untuk raya haji..plus raya2 yang seangkatan..maklumla, end year byk saleee...

bro nik : yezzaaa..tepat sekali.pastu sebok nak pau isteri masa ujung bulan..huhu

Zezebel said...

Susah juga kalau dapar gaji awal-awal ni. Takut habis dibelanjakan. Hehehehe....

ayu said...

ye ke ami..awat suami tak bagitau ni...ishhh..ishh...

amirah said...

zezebel : ye..susah jugak kalau dpt awal sgt..

ayu : dah dpt dh pun..jali dh ronggeng2 dah..shoping mcm2..ishhh