Wednesday, November 03, 2010

Cara Paling Mujarab Atasi Stress

Okes, saya sangat stress dengan kerja ni..stress sungguh la..rasa cam nak nangis tetiba je. Tapi kena tenang-tenang bawak bersabar sebab benda ni boleh setel punya, cuma amik masa lebih sikit.

Rasa macam rindu nak balik rumah awal. Asyik balik lambat je. Kesian kat anak dgn Mr Husben. Kalo orang lain ada can nak ngadap Chinta Chanduri kat tv3 tetiap petang, aye ni hah menghadap kerja lagik..waa..

nak blogwalking..dah lama tak wat blog walking tinggalkan komen kat my fav blogs..mudah-mudahan Allah permudahkan segala urusan kerja ni..amin

Takpe2..ada caranya. Paling mujarab untuk stress...MAKAN..pastu redha jela dengan kegemukan yang melanda diri sendiri..ermm..apa nak buek.. : P

n/b : teringin nak makan eskrim Baskin Robbin..

3 comments:

ayu said...

suka gak makan..hehe..ami..tak pe..ayu faham ami sibuk...tapi nnt dah free2 nanti jgn lupa GA ayu ekk..ehhee

azzey said...

amirah: mkn aiskrim sedapkan! hi3....

amirah said...

nak join GA ayu..belum ada idea lagik..nnti nk join jugak..

azzey : sedap!!