Wednesday, October 27, 2010

Final Piala Malaysia : Kelantan vs. Negeri Sembilan

         vs.


Ye, umpama dejavoo..tahun ini sekali lagi di final Piala Malaysia, Kelantan vs. Negeri Sembilan pada hari Sabtu (30/10/10) di Stadium Nasional, Bukit Jalil.

Pasukan pilihan saya? Taktau nak kata la sebab rasanya dua-dua pun kuat. Harapan semoga takde sebarang kekecohan. Jangan gaduh-gaduh, jangan kecoh-kecoh. Sukan sepatutnya menjadi medium merapatkan hubungan, bukannya menjarakkan lagi..

Dan berita baik untuk penyokong Kelantan yang mendaftar sebagai pengundi Parlimen Tanah Merah, berpeluang dapat tiket percuma yang akan diberi oleh UMNO Bahagian Tanah Merah .

Tiket bernilai RM30 boleh diambil di Noble Twin (M) Sdn Bhd, lot 1039, Jalan Enggang, Taman Keramat, Kuala Lumpur atau menghubungi Zulkifli Mustafa di talian 019-2599909 atau 019-2129009 mulai esok hingga tengah hari Sabtu ini untuk early birds.

Berapa ramai wallahualam. Dan berpeluang membeli dua tiket tambahan pada harga biasa. Bas untuk pergi dan balik ke Bukit Jalil juga disediakan dengan hanya membayar RM20. Yang berminat boleh mendaftar di pejabat UMNO Tanah Merah atau hubungi pejabat talian 09-9557500.

Nota kukukaki : Ada siaran langsung kat tv kan? Harapnya ada.. : Psumber : berita harian, buddysurvey4u.com
 
3 comments:

emy/mamasuri said...

rombongan cik kiah dr kelate dah sampai pun umah saya..hehehe
apa2 kasi lah chance kelate menang lak..kesian tengok penyokong2 yang fanatik2 tu..hehehe

amirah said...

emy..hehehe..kat melaka ni..pepagi dah hoben jang hoben,..camno tuh?agaknya semangat jiran kut..takpe2..kasi la kelantan menang, sebanrnya nak kelantan menang jugak..sian indra putra main sungguh2..hehe

Sharinginfoz said...

harap game yang menarik nanti