Wednesday, August 04, 2010

Betul ke Kak Engku nak bercerai??

Rasanya semua dah tau pasal berita ni kan. Sebab kat dalam paper harini semua citer pasal berita ni. Taktaula betul ke tidak berita ni. Mungkin sumber-sumber yang boleh dipercayai la kut.

Tapi kalo tengok gambar-gambar Kak Engku kat Facebook, nampak macam pasangan romantik je.

KE ni sebenarnya nmpak je camtu, maklumla artis kan, tapi hantar anak2 dia pegi sekolah tahfiz tau..dari kecik lagi..

Kalo bercerai, ala sedihnya. Mesti rasa sket down atau akan effect sketla KE kat Sinar Pagi nanti..Maklumla, selalu dorang bertiga, KE, SY ngan KRIL menyakat2 sesama sendiri..

Misterinya kenapa KE pergi Mahkamah Syariah yer...?? Ataupun husben KE nak tambah cawangan ke??

Kita nantikan jawapan KE nanti...tungggguuuuu...

 

2 comments:

Sharinginfoz said...

tak sure le pulak kan, apa-apa pun semoga keputusan yang terbaik nanti

Filem Melayu Terhebat

ayu said...

erkkkkkkkk...entah la..