Wednesday, June 02, 2010

it's a new thing..

Finally, it's time!! At last I managed to create my own blog..How I wish I could have done this much more earlier....orang lain dah berkurun buat..hehe..bukan takmau buat tapi tak sempatttt...tp semua orang cuma ada 24 jam jer...obama pon ada 24 jam..bill gates ada 24 jam je...mahupun PM Datuk Seri Najib pon cuma ada 24 jam...

fuhhh..bukan apa, cuma baru nak adapt dgn diri sendiri yg baru jadi first timer mama...byk benda taktau, banyak sangat benda nak dipelajari...rasa2 kalau Allah bagi 40 jam sehari pon tak tentu cukup...ermmm...

but it's okay...better late than never...selamat datang kepada diri sendiri...page ini akan jadi tempat luahan emosi dan apa yg saya baca dan perkara2 yg berlaku dalam hidup saya sementara menunggu saat kembali kepadaNya..jadi ianya adalah pendapat dan komen peribadi sahaja...owhhh...i lap dis!!!

3 comments:

ayu said...

congrats ami...
mmm...nak promote blog ye..
ami masuk blog2 kawan2 ami yg mana ami kenal..
ami follow diaog n exchange link dengan diaorg..
cuma ayu tak publish kat FB ye..belum terniat utk berbuat demikian atas alasan2 tertentu..so, blog ayu ni juz ayu promo kat susuibu.com n ratu hati sahaja...
selamat berblogging ye..

P/s : ami, jawab la tag ayu tu sama..
blh menambahkan entry ami..^_^

amirah said...

tgh bljr2 lagila ayu..tkla pomot cuma kalo ada prob snng nk refer..hehe..thanks ayu

Qaseh Vee said...

seronok ada blog ni . ada yang baca dan dapat kawan baru wpun sekadar di maya ...