Thursday, January 20, 2011

Pacific Sutera, Kota Kinabalu Sabah


Up up and away..!!  : P... Negeri di bawah bayu..

Gambar-gambar dari kamera kodok kami.. : P








Pulau apa ye?








Pemandangan dari tingkap belon, bandar Kota Kinabalu 1000 kaki dari aras laut. ok tipu


haruskah men 'ta ta' sewaktu kita baru tiba, anakku?




gambar toilet je??..eh, gambar tidak menunjukkan niat..hehe



Air mineral jerrr?? Bersyukur boleh takkk??


cubaan menyepahkan bilik walaupun tak sampai saploh minit check in




macam pergi hanimun pulak yer...heh



nice private beach..nak celup kaki pun tak sempat..apatah lagi nak lari2 anak macam Baywatch


again..hasrat hati bajet celup2 kaki buat fish spa pun tak tertunai -- pinjam ek Kak Ina KL 




menyekodeng awek main golf pagi2..haruskah awek itu pakai skirt pendek pagi2???!!



incik kuning ai folo bajet hot di atas ituk, bah







harbour...captured dari tepi the resort's cafe. i guess the resort behind is Magellan Sutera..nice view


keletihan seharian tawaf resort...before checked out.

Tak sabar nak tunggu our next trip...!!

15 comments:

Anamarza said...

bestnya amie..klau dapat round satu sabah lg sronok kan... :0)

velasrizal said...

wah bestntye gi sana..kene pi nanti ni.

Cost Per Actions (CPA) : Cara Terbaru Tingkatkan Earnings Nuffnang

Hanis MY said...

Kak amirahhhh syioknyaaa,romantika gitu akak dgn hubby..paling tak tahan nk lari2 baywatch gitu haha... skirt akak santek ok.. wah2 seluar sukan tu matching gitu i likee...seronoknya p sana teringin nk g satu hari nanti..bila ntah hu...

ayu said...

ami...bestnyaaaaaaa....cop..cop..nak tanya..yg tu stroller ke ??mcm ringan je..mesti best kan..canteq la ami pakai skirt..hehe

Sharinginfoz said...

seronoknya jalan2, bila le nak pi sana

wahida said...

huwaaa....masa dtg sabah ari tu, duk bajet hotel je..tapi merasa gak la makan kat cafe kat sutera harbour tu...food mmg sedap kan?

Arissa Zoela said...

seafood sane murah kan?ada masa meh datang sarawak pulak :)

salam kenal...

Jum Sertai GA sempena 1st Birthday Arissa..Hadiahnya mmg mommies suke :) TQ http://arissazoela.blogspot.com/2011/01/arissa-zoela-1st-birthday-giveaway.html

~hadiahnya milk booster & ice packs~

amirah said...

kak ana,kalau round kena seminggu baru best..

velasrizal : sabah best..pergi jalan tempat orang memang best sebenarnya..

hanis : hehe..saje nak feeling2 baywatch..nanti ada chance pergila.recommended la.area lain pun best juga.kundasang, pulau2 dia..

ayu : huhu..ye ayu, umbrella stroller. memang ringan.amie boleh angkat sebelah tgn. stroller ahmad yg biasa mak oi beratnya. murah je ayu.Beli petang sebelum naik flight semata-mata untuk travel ni.tersilap sebenarnya beli tp tokei tu tk kasik tukar.nanti next time nk beli yg elok sket sebab yg tu kecik sgt untuk bdan ahmad.skirt?hehe..murah jela skirt tu..

bro nik : bawakla family jalan2 sabah..

wahida : confirm sedap!pastu byk giler pilihan dia. walaupun quite mahal, tp okla jugak..

arissa : memang murah..memang ada plan nk gi sarawak jugak..huhu..ada masa nanti saya join ye

Hanis MY said...

hmm bestnyaa dah koya2 g sana haha..t sy g sure ingat gambar2 kat blog akak ni...

kak ina kl said...

wah bestnya dapat gi jalan seberang laut..mesti best ek..

ika said...

wah , sakan bercuti . hee . :D

IzwanNie said...

jom dtg sabah lg.. kali ne jom mai pasar Filipi makan ikan bakar yang segar2 + murah2.. btw, salam perkenalan kak.. singgah n menyeb0k kt cni..^__^

man yusoef said...

wah beshnyer..mybe anak akak ikot perangai ibunye kot...hahaha

Heidi Shafiq said...

wahh.. best giler.. x penah gi sabah.. dh x payah gi luar negara.. malaysia pun cntik jugak kan.. :)

amirah said...

kak ina : memang best sgt walaupun sekejap dan tak jalan mana pun...

ika : hehe, bukan bercuti..ada training, nmpk je mcm bercuti...

izwanie : salam perkenalan juga izwanie..insyaAllah ke sabah lagi nnt bila anak dah besar

man : wah2..mandai je ek..akak baik tau, sopan, lemah lembut, ayu..lalala

bro HS : yep..cantik sungguhla laut dia..kalau pegi tang pulau2 dia lagi menarik