Tuesday, November 30, 2010

Episod Akhir Asmara TV3

Harap-harap jangan la termiss episod akhir drama bersiri Asmara TV3 malam ni. Kalau tidak, mahu jadi macam kes drama Akasia Chinta dulu. Tapi yang ni lain. Sebab dah follow drama Asmara dari awal. Pukul 9 tetiap hari Selasa dah siap terpacak kat depan tv. So, sesapa yang nak celen bercerita pasai drama Asmara ni, mai sini kalau berani. cewah..

Tapi sat tadi bos ada bagi hint hint hindustan, kalau dapat assignment baru kejap lagi, kena stay back sebab klien nak sign dokumen esok. Bestnyaaaaa. Bos, nak keje lagi 8 buleh? Fuuhhh fuhhh harap-harap takde la adegan babah dengan Ahmad mengusung segala tilam bantal busuk mama datang opis malam ni.

Berbalik kepada cite "Asmara" tu..ahak ahak ahak...suka la dengan drama bersiri ni. Husben je kata ntah pape. Suami saya sungguh tak berjiwa patriotisme tau. Tapi kebestan drama ni bagi saya didorong oleh kehenseman si Shahz Jaszle tu juga...uhuk uhuk uhuk terbatuk terbatuk..

Lagipun Shahz Jaszle ni baru umur 23 tau. Ada ke diorang gosip-gosipkan si Shahz Jaszle ni kata dia minat dengan wanita berusia.*saya pulak baruuuu nak masuk 30. apakah?? : P* . Tapi rasanya dah heboh Shahz Jaszle kena gosip dengan Maria Farida sebab gambar diorang tu kat twiter.

"MENGAKU bercinta dengan wanita berusia lebih menyeronokkan. Kematangan wanita lebih tua memikat hatinya yang muda."
Tu dia pengakuan Shahz Jaszle tu. Geli ok. Tapi biar kan la dia. Suka hati la nak yang muda ke tua. Asalkan dia bahagia.

Artikel pasal Shahz Jaszle kat kosmo!online kat SINI.

Agak-agak apa ending drama Asmara ni ek?  

5 comments:

Lady of Leisure said...

huwaaa lady ni agak ketinggalan ekeke.. know what lady baru habis tengok chinta kat tv3 online :D

Huzn said...

ntah pahappa ending dia nih...rasa cam nak pangggggggggg suma2 org dlm tuh...ala2 mau main hide n seek barney ja kekdahnya...bole plak mak bapak bleh main nyorok2 si zalia tuh...apakah???

amirah said...

lady : huhuhu...chinta memng meletup2...

roho : hahaha..bongok kan..lagi lawak jali kata "eh, dorang silap tayangkan balik adegan ni. Ni yg dah lepas tu"..hahaha..lawak ok. mcm senario pulak

Sharinginfoz said...

mesti nanti tak puas tengok kan

✿....rossa alina....✿ said...

ntah..xtgk pn..hihihi.. ;p