Thursday, November 18, 2010

Dah Terbayang Macamana Kalau Pamela Anderson cakap Melayu..

Sebenarnya ni entri malas..entri copy paste dari Kosmo! Online.

Menarik tau, yelah, mana la tau kut-kut nanti Lady Gaga turun KL nak tengok screening filem ni nanti..huhuhu...
KUALA LUMPUR - Selepas menerbitkan filem 2 Alam yang mula ditayangkan kepada orang ramai hari ini, dR Movie Production kini merancang untuk menerbitkan sebuah lagi filem pada tahun depan.

Menariknya, filem itu bakal dibintangi pelakon sensasi dari Hollywood iaitu Pamela Anderson.

Penerbitnya, Datuk Dr. Che Rozmey Che Din berkata, dalam filem itu nanti, Pamela akan memegang watak utama.

"Mungkin ramai yang memandang sinis mengenai perkara itu (hasrat mengambil Pamela) tetapi ia adalah perancangan utama dR Movie Production dan saya memang bersungguh-sungguh untuk mengundang pelakon tersebut membintangi filem baru itu nanti.

"Setakat ini, apa yang boleh saya katakan ialah, pihak kami kini berada dalam proses akhir perincian mengenai kontrak dengan ejen pelakon tersebut," katanya ketika dihubungi Kosmo! semalam.

Pamela merupakan seorang pelakon seksi kelahiran Kanada yang cukup terkenal dalam industri perfileman Hollywood sejak tahun 1990-an.

Menurut Rozmey, tajuk filem yang akan dihasilkan itu masih belum diputuskan namun ia bakal mengisahkan mengenai seorang wanita warga asing yang telah terdampar di sebuah pulau.

Memang dR Rozmey ni seorang yang menongkah arus..*fuhh ayat*..berani melabur wang ringgit yang banyak untuk buat filem yang lain dari yang lain.

Tunggu dan lihat ajelah adakah filem ini akan menjadi kenyataan? Jeng jeng jeng...

1 comment:

Unknown said...

huhu dr rozmey tak pandang heroin malaya nampaknya