Tuesday, November 16, 2010

Bang Bil, apa sudah jadi?nehi..nehi..Nabil

Bila berblogwalking semalam lepas wiken, mak oi, banyaknya cerita gosip sensasi yang mak tertinggal...tula sebab broadband dah dicerai talak tiga, tak boleh nak dirujuk balik, jaditnya hari kerja jela dapat berbelog bagai...

Tengok-tengok...tuuuuu diaaa..bang bil, apa sudah jadi ni? ayoyo..kelam kalibut kompliketed pulak rasanya si Nabil Raja Lawak ni..

ish ish ish..belum reda pasal break dengan Irma dah ada gosip meletup yang lain? Qasha yang digosipkan dengan Bang Bil ni buleh tahan lawo jugak ek...*ada unsur-unsur menyokong di situ..heh

gambar nabil dan qasha cium mulut




super impose ke?kalaula betul super impose memang sangatla advance teknologi sekarang ni..ishh..bahaya sungguh kalau teknologi di salah gunakan..kalau la betul ada orang nak aniaya, memang zalim sangat la ni.

hormatlah sikit perasaan keluarga orang..tapi kalau betul, taktau nak komen apa.
Pastu rasanya kebanyakan blogger pun ada bincangkan pasal ni..


Kisah percintaan uncle seekers dengan Yang Teramat Mulia Cik Puan Besar Selangor Datuk Amar Siti Aishah Dato Seri Abdul Rahman.

Terkejut cipan saya dengan pendedahan berani mati camni.  Kuss semangat sebab dah lama tak dengar kisah bekas Permaisuri Yang Dipertuan Agong Siti Aishah ni. Nasib tak sakit jantung.

Sape yang belum tau, belum baca boleh ke blog uncle seekers ni di SINI.

Taktau nak komen apa. Mungkin akan ada penjelasan dari yang terbabit nanti kan..

Inilah keburukan teknologi..ishkk..buruk sungguh


 

4 comments:

Sharinginfoz said...

entahlah betul atau tidak mereka berdua yang tahu

wahida said...

saya x rasa superimpose....ahaks...

ayu said...

ohhhh...tidakkk..apa dah jadi dengan bang bil ni...huhu..

Huzn said...

muka nabil buat2 terkejut tgk pc...ceh!!