Monday, September 27, 2010

Google 12th Birthday...


Bila anda semua menggunakan search engine Google hari ini, akan dapat lihat kek besday Google. Google dah berusia 12 tahun bila syarikat yang mengasaskannya ditubuhkan pada September 27 1998.

Tapi ada juga sumber-sumber yang mengatakan tarikh ulangtahun Google bukanlah pada 27 September, tapi 15 September. Dan ada pelbagai versi yang kata tarikh sebenar adalah pada 8, 9 10 September..eh, macam sama date je..ahaks..

Apa-apa pun happy 12th birthday Google..

Cantiknya kek besday Google. Huruf "l" jadi lilin kan..hehe

3 comments:

Sharinginfoz said...

happy birthday

Lady of Leisure said...

wah birthday ye.. patut nla ada pic cake hehe

Mr Lonely said...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...