Monday, July 26, 2010

Tiz Zaqyah yang cun..





Alahai, cunnya la si Tiz Zaqyah ni kalau pakai tudung..memang orang kalau pakai tudung sangat sweet gitu..tambah lagi sekrang ni macam-macam jenis tudung dah dijual. Beli je pilih je mana-mana style tudung yang kita suka.

Sejak Tiz berlakon drama Nur Kasih, memang meletop2 namanya..tambah2 pulak orang suka watak Nur Amina dalam drama tu..sangat innocent..lembut je..ahaks...

Tapi dah namanya pelakon kan, apa yang dilakonkan tu bukan nya kehidupan sebenarnya. Kita pun kena faham2 yela..Tiz pun kata dia akan berubah satu hari nanti..Kalau sebenar dia macam tu kan bagus. Mesti makcik-makcik berebut nak buat menantu..hihi..

Tak sabar nak tengok sambungan Nur Kasih dalam filem yang akan keluar awal tahun depan. Apa yang jadi pada Adam (owhhh acik suke..), Nur Amina dan Aidil (suka sangat lakonan Fizz Fairuz.. : ) ) dan apa kesudahannya..? jeng jeng jeng......


sumber : harian metro  



7 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

mmg pelakon itu namanya pelakon,kan? semoga diberi hidayah,kan? akak pun tgk drama tu tiap minggu, tak pernah miss...hehe

Lady of Leisure said...

cantik dia bertudung kan

amirah said...

kak fiza, aah la drama tu best..ada gak miss tapi nasib baik ada ulangan lagi..hhihi..

lady, mmng cun la dia ni..

The Womanish said...

peminat Nur Kasih lah kiranya u ni ye?? heheheeee

amirah said...

the womanish..takdelaaaa...hahaha..kes malu nak ngaku minat artis..tah pape tah.. : P

MOMMY NADIA said...

hi amirah..blogwalking here..
I lov tiz zaqyah in hijab..lagi bersopan kan ;)

amirah said...

hai mommy nadia..its nice reading ur blog..ye, sgt ayu..tapi hakikatnya di luar, mmng rajin bersosial..ermmm...