Wednesday, June 30, 2010

DULU LAIN SEKARANG DAH LAIN..........

Dulu masa keje kat KL, mak aiii..kenkadang sampai balik rumah pukul 3 pagi..giloss kan..??
Sekarang, kat Melaka ni, sharp2 kul 6 je dah terpacak nak punch card..tapi ada gakla time balik malam2..maklumla keje cenggini..tapi selalunya dah siap2 off lappie terus balik melenggang kangkung........

Dulu masa keje kat KL, lady bos garang giler..file berterbangan gitu..hari-hari tension ngadu kat tunang..(masa tu tunang laa..)..nangis toksah cakap la..kalah ratu airmata..
Sekarang..aduyaiii..bos lelaki baik giler..boleh wat kawan (selalu belanja makan)...main badminton together-gether lak tu..

Dulu masa keje kat KL, sume keje kena buat hatta jadik despatch anta surat/dokumen...
Sekarang bila dah pindah sini..waaaaa...BORING!!!TAKDE KEJE...!!! tapi sebenarnya seronok..bayangkanlah keje dulu dan sekarang mcamana..

tapi yang paling best,

Dulu, bujang, susah nak pegi shoping sebab tunang tak kasik keluar sensorang....
Sekarang pegi shoping sesama, hati bahagia je.....

Dulu kitorang berdua je....
Sekarang dah bertiga...


I love my boys..!!

P/s : adohaiiii..sakit ati betul ngan officer-officer gomen kat Melaka ni..ingat dorang keje cenggitu, boleh pijak2 orang ke weiiiiiiii...cakap pun kasar "saya busy"..macamla orang lain tak busy..tau le korang keje untuk gomen, takyah le treat orang macam tu..tak baik kan wat orang cenggitu...

Sekian. Terima kasih.

4 comments:

ayu said...

dulu ami kat kl, boleh la cari ami n lepak sama2..hehe..
teringat lagi masa kita g open house rumah hani..hehe...syoknyaaa...

ami, esok mmg ayu ke melaka..
nnt ayu roger ami kay..

hari jumaat n sabtu tidur rumah ina...

amirah said...

tula selalu jumpa ayu..rasanya masa ayu preggie hariz pun dh nmpk ayu dh tp mcm tk caya jer..huhu amie ada lagi gmbr kat umah hani..amie paling gemok..hehehe..PC punya program tu wat kat mana ye ayu?

Anamarza said...

amie..ok la walau tak banyak keje kepala tak tenson ngan perangai boss...

Qaseh Vee said...

siap ada pesanan penaja lagi tu ... heheheee